Macrou la gratar cu piure de conopida

de InvatsaBucataresccom in Peste, 3 Dec 2014 | 6586 vizualizari

 

Aceasta reteta este 100% o nascocire a mea si din fericire chiar a iesit bine. Toate aromele sunt complementare si este si usor de facut. Ideea a fost sa gatesc o cina cu peste si sa fie si un pic deosebita, si acel deosebit este piureul de conopida. Iata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 4 crengute de cimbru
  • 1/2 conopida
  • 1 morcov mediu
  • 1 pastarnac
  • 30-40g cascaval
  • 40g unt
  • 50ml lapte
  • 150ml iaurt
  • 1 manunchi frunze arpagic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu piure de conopida:

Introduceti cate 2 crengute de cimbru in interiorul pestelui. Cu ajutorul unui cutit crestati pestii si presarai sare, piper si cativa stropi de ulei de masilne peste ei. Ii prajiti pe un grill de aragaz la foc mediu 7-10 minute pe fiecare parte.

Intr-o oala puneti la fiert legumele cu un praf de sare pana sunt patrunse ( 15-10 minute). Scurgeti apa si adaugati cascavalul, untul si laptele si frecati bine pana pireul este omogen.

Intr-un castron amestecati iaurtul cu usturiul zdrobit, arbagicul tocat fin, sare piper si un strop de ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu piure de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar cu sos spaniol