Piure cu ostropel de pui

de laura2002 in Pui, 24 Mai 2013 | 3393 vizualizari

 

Este o mincare care ii place fetei mele.

 

INGREDIENTE

  • cartofi 4-5 bucati (vechi)
  • lapte 1/2 ceasca
  • unt 30 gr
  • smantana 2 linguri
  • 1 oua
  • piept de pui 1 si 1/2 buc
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • usturoi
  • suc rosii
  • bulion
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu ostropel de pui:

Piureul

Cartofii (eu am avut vechi fierb mai repede) se pun la fiert cu putina sare. Cind sunt gata se scurg de apa si se adauga: untul, laptele caldut, oul, smintina se amesteca sa se incorporeze bine ingredientele.

Ostropelul

Se taie ceapa marunta si se caleste cu putin ulei si apa. Cind este gata se pune si pieptul de pui si se amesteca pina scade apa. Se mai prajeste putin pina se rumeneste.

Sucul de rosii se amesteca cu bulionul,sarea, piperul, cimbrul si se toarna peste pieptul de pui. Se lasa sa mai fiarba 10 min la foc potrivit. Cine este gata se adauga si usturoiul taiat. Se mai lasa 2-3 minute si gata. Se seveste alaturi de piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui