Piure cu ceapa verde, carnaciori si salata verde

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 8375 vizualizari

 

A fost un pranz rapid si foarte delicios! Rapid, adica s-a preparat repede Reteta de piureul cu ceapa verde am vazut-o mai demult intr-o emisiune a lui Jamie Oliver. Am retinut ca dupa ce il prepara il baga la cuptor sa se rumeneasca putin.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • doua cubulete de unt
  • o cescuta de lapte
  • sare dupa gust
  • 2 fire de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu ceapa verde, carnaciori si salata verde:

Am fiert cativa cartofi, apoi i-am pasat repede cu mixerul, am adaugat cubuletele  de unt, cescuta de lapte, sare dupa gust si firele de ceapa verde tocata foarte fin. Mi-a placut gustul, tare aromat!

Am mancat piureul alaturi de carnaciori prajiti si o salata verde cu ceapa verde si vinegreta de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu ceapa verde, carnaciori si salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitive