Pita cu leurda la tigaie

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 4293 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul Oala Lumii

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 g iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1 legatura leurda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu leurda la tigaie:

Intr-un bol adaugam faina cernuta, sarea, zaharul si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, iaurtul, uleiu si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic (daca este nevoie adaugam iaurt sau faina).

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Leurda o spalam si o scurgem bine de apa dupa care o tocam si o pisam cu un pic de sare.

Impartim coca in bucati egale pe care le vom intinde pe masa infainata

Coacem in tigaia incinsa si cand o intoarcem pe partea cealalta o ungem cu leurda.

Eu am amestecam leurda si cu branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu leurda la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pita greceasca