Chiftelute de linte cu susan

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 6181 vizualizari

 

Perfecte langa un piure fierbinte

 

INGREDIENTE

  • 200gr linte
  • 500 ml supa
  • 1 foaie dafin
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 lg verdeata
  • 150 gr susan
  • 2 oua
  • 60 gr faina integrala
  • 75 gr smantana
  • 3 lg fulgi de ovaz
  • sare
  • piper
  • 5 lg ulei de susan
  • 150 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de linte cu susan:

Lintea se fierbe in supa cu dafin 30 min, Se scoate foaia de dafin. Se curata morcovul si ceapa, se rad si se calesc. Se amesteca apoi cu verdeata, susan, oua, faina, smantana, fulgi de ovaz si linte si se condimenteaza.
Cuptorul se incinge  la 120 grade. Cu mainile umede se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei de susan cate 3  min pe fiecare parte . Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare chifteluta se sispun fasii de cascaval. Se coc 5-6 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu susan