Pipote si inimi cu ceapa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 17 Mar 2011 | 9761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola de pipote cu inimi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.

Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.

Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.

Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.

Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul.

Condimentam cu sare si piper.

Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Mihaela11_jo 1

18.03.2011, 20:39

Ce gustoase si apetisante

elena1988 1

18.03.2011, 21:55

ce bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:30

multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci