Pipote si inimi cu ceapa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 17 Mar 2011 | 9970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola de pipote cu inimi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.

Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.

Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.

Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.

Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul.

Condimentam cu sare si piper.

Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa