Pilaf la cuptor

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 15 Feb 2013 | 6787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 bucata de telina
  • 1 cutie de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 cana orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf la cuptor:

Se curata  ceapa si se caleste in putin ulei, adaugam morcovul, ardeii tocati marunt si rosiile tocate cu tot cu suc. Dupa adaugam dovlecelul si telina data prin razatoare. Adaugam apa si orezul spalat si scurs. Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam si dam oala la cuptor pana este fiert orezul. La final adaugam patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

15.02.2013, 22:45

Bun bun!

oO_ acnA _Oo 1

16.02.2013, 02:25

Mm delicios

gaby_gabytza 1

16.02.2013, 11:54

va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]