Pilaf de orez cu ceafa de porc

de delia64 in Porc, 19 Mar 2014 | 7672 vizualizari

 

Este rapid de facut si tare gustos .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. ceafa de porc
  • o cana de orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o radacina pastarnac
  • o legatura patrunjel
  • 50 ml . ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ceafa de porc:

Spalam, o cana de orez si il lasam la inflorit in apa rece.

Taiem ceafa cubulete , o punem la prajit .

Curatam  morcovul , ceapa , radacina pastarnac si patrunjel  si le punem peste ceafa la calit. 

Adaugam orezul , sare si piper dupa gust  si lasam  cateva minute sa se caleasca impreuna .

Punem apa cat sa acopere  orezul si  lasam sa fiarba la foc mic .

Am servit cu salata de rosii si leurda .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pranz corean cu orez amestecat,coaste pe gratar,garnituri si salate picante