Pilaf cu rosii cherry si spanac

de alice_ciobanu in Pui, 14 Dec 2011 | 4194 vizualizari

 

Pentru că eram în criză de timp şi trebuia să încropesc foarte repede ceva de mâncare, m-am gândit să fac un pilaf. Alături de o friptură de pui la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pilaf: 
  • orez
  • spanac
  • câteva roşii cherry
  • ulei de măsline
  • delikat, 
  •  Pentru friptura de pui
  •  pulpe de pui,
  •  o cana de vin,
  •  rozmarin, tarhon, delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu rosii cherry si spanac:

Se spală orezul şi se pune la călit în puţin ulei. Apoi se pune apă şi se dă la fiert la foc foarte foarte mic. După vreo 15 minute am adăugat spanacul tocat, roşiile cherry şi delikatul. Se lasă la fiert la foc foarte, foarte mic, încă vreo 20 minute.

În timpul ăsta am încropit o mică friptură de pui. Adică: am pus într-un vas yenna pulpele de pui peste care am turnat o cană de vin, câţiva stropi de ulei de măsline, rozmarin, tarhon şi delikat. Am dat totul la cuptor cam 20 de minute.

Totul a fost delicios, alături de nişte castraveţi muraţi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu rosii cherry si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]