Pilaf cu ciuperci

de robert_b in Mancaruri de post, 26 Oct 2014 | 4549 vizualizari

 

O mancare calda,perfecta pentru o zi racoroasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • rosii proaspete (date pe razatoare)
  • Sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurite marar
  • 1 ardei verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Ceapa si morcovii se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Apoi se adauga ciupercile, tocate marunt, le lasi si pe acestea sa se caleasca nitel. Apoi pui orezul si completezi cu apa 3 sferturi de oala, acoperi totul cu un capac. Dupa ce orezul este fiert, pufos si foarte bine umflat, mai adaugi putina apa, astfel incat orezul sa nu se prinda de oala. Adaugi ardeiul tocat cubulete, rosiile date pe razatoare, sarezi, piperezi dupa gust. Apoi mai lasi putin. Opresti focul, adaugi marar tocat si gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

deyutzky 1

26.10.2014, 23:46

imi place

dantes 1

27.10.2014, 07:20

Bun!

babi5 1

27.10.2014, 10:07

Bun tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci