Piftie...vegetariana

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Dec 2009 | 13213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piftele de cartofi,
  • masline,
  • 2-3 catei usturoi,
  • 2 fire patrunjel,
  • delikat,
  • apa,
  • ulei,
  • amidon de cartofi sau porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie...vegetariana:

Preparam piftele fr cartofi ca AICI

Punem la foc apa(o cana de apa la 2 lg de amidon de cartofi)cu delikatul cand fierbe razuim usturoiul,apoi adaugam patrunjelul taiat marunt si uleiul,adaugam si amidonul.

intr-o farfurie asezam piftelele si maslinele si turnam peste ele compozitia din amidon...lasam la racit si apoi servim...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie...vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:51

bucatars ca intodeauna e oriunde....super reteta

Michelle 1

04.12.2009, 10:22

am rezolvat..dar se pot folosi orice fel de piftele...

Michelle 1

17.02.2010, 00:47

am adaugat poze cu pasi de lucru!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aspic din fructe de mare