Piftele cu sos

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Mar 2011 | 14982 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru piftele

  • 500 g carne tocata amestecata porc si vita
  • 1 capatana usturoi
  • 2 felii de paine uscata
  • patrunjel
  • oregano
  • 2 ou
  • 3 linguri faina
  • condimente
  • sare dupa gust

pentru sos

  • 1 ceapa micuta
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g faina alba
  • 400 ml apa
  • sare dupa gust
  • 5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos:

amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim,

le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant,

sosul

calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa,

adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba

amestecam din cand in cand sa nu se prinda,

cand este gata adaugam sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor