reteta o am de pe site. Am avut colorant care nu m-a multumit
Uleiul,zaharul,zaharul vanilat,sarea si amoniacul stins,se amesteca pana se dizolva zaharul,se adauga apa calduta,esenta de vanilie,se incorporeaza faina. Se obtine un aluat nelipicios. Din aluatul obtinut se fac bile care se pun in tava unsa cu unt si se dau la cuptor la 170 grade pentru 15 min. Cand s-au copt se scot din tava si asa calde se scobesc cu un cutit si cu o lingura se scoate miezul care se pastreaza pentru crema
CREMA untul se freaca cu zaharul bine,dupa care se adauga cacao,frimiturile hidratate cu lapte si se amesteca cu lingura pana se incorporeaza bine. Se da la frigider crema 10 min,apoi se umplu piersicele cu ea
SIROPUL intr-un castron se pune apa,cu zaharul si esenta. Se imparte siropul in 2 castroane, intr-unul se pune colorant rosu,in cealalat colorant galben
Piersicile umplute cu crema,se dau jumatate prin siropul rosu si cealalta prin siropul galben