Piept de pui si legume in tigaia wok

de camelia75 in Pui, 2 Ian 2013 | 4756 vizualizari

 

Usor,rapid si sanatos.:)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 400 gr baby carrots (conserva de la Bonduelle)
  • 2 dovlecei mari
  • 500 gr rosii cherry
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita chilli
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si legume in tigaia wok:

Incingem uleiul in wok, apoi adaugam carnea taiata in fasii mai groase, chilli si dovleceii taiati cubulete mari. Lasam la foc 5-6 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, morcovii baby carrots, semintele si mai lasam pe foc 3 minute. Adaugam sosul de soia si dupa 3 minute oprim focul.

Servim cu frunze de ceapa verde deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si legume in tigaia wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie