Piept de pui si legume in tigaia wok

de camelia75 in Pui, 2 Ian 2013 | 4219 vizualizari

 

Usor,rapid si sanatos.:)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 400 gr baby carrots (conserva de la Bonduelle)
  • 2 dovlecei mari
  • 500 gr rosii cherry
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita chilli
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si legume in tigaia wok:

Incingem uleiul in wok, apoi adaugam carnea taiata in fasii mai groase, chilli si dovleceii taiati cubulete mari. Lasam la foc 5-6 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, morcovii baby carrots, semintele si mai lasam pe foc 3 minute. Adaugam sosul de soia si dupa 3 minute oprim focul.

Servim cu frunze de ceapa verde deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si legume in tigaia wok" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

02.01.2013, 12:39

dietetic si gustos!!!

- Andreea - 1

02.01.2013, 14:41

adry88 1

03.01.2013, 11:34

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie