Varza de Bruxelles cu pui

de ianculubita in Pui, 17 Oct 2015 | 2567 vizualizari

 

Nu stiu de ce atata amar de vrema,am ocolit eu aceste bunatati de verzisoare si nu le-am facut macar din curiozitate!
Acum daca am 'spart gheata' si am prins gustul,cu siguranta nu le voi mai ocoli pentru ca mi-au placut!

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ou
  • 1lingura lapte
  • 1ceasca cu pesmet
  • 100g cascaval ras fin
  • 1ceasca cu faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura:
  • 400g varza de Bruxelles
  • 100g bacon
  • 1ardei iute rosu
  • cateva rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles cu pui:

Din pieptul feliat si condimentat cu sare si piper,se pregatesc snitele astfel;intr-un bol se bate bine oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascavalul ras;se trece carnea prin faina,ou,pesmet,apoi se prajesc in ulei incins iar dupa ce s-au rumenit se scot pe prosoape de hartie.Se pot pune si la cuptor in tava pe hartie de copt pentru cine doreste

Intr-o tigaie se pune baconul taiat cubulete sa-si lase grasimea daca are,daca nu,se adauga 1lingura de ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min.in apa cu sare si scursa,rosiile si putina sare;se lasa pe foc 5-6min amestecand mereu apoi se da deoparte.

Se serveste pe farfurie carnea iar alaturi garnitura de verzisoare.

Un deliciu!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir fry de pui cu praz