Piept de pui la cuptor cu salata asortata

de izulika in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 10214 vizualizari

 

Este o mancare delicioasa si usoara

 

INGREDIENTE

Pentru piept de pui la cuptor avem nevoie de :

  • 4 jumatati piept de pui fara os
  • 4-5 linguri ulei
  • vegeta
  • piper

Pentru salata avem nevoie de :

  • o jumatate salata verde
  • 1 castravete verde mic
  • 2 rosii
  • 3 cepe verzi
  • otet
  • ulei
  • piper
  • sare      
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu salata asortata:

Pieptul de pui se proportioneaza, se adauga uleiul intr-o tava dandu-se cu ambele parti prin ulei apoi se pun condimentele si 4-5 linguri de apa si se da la cuptor 30 de minute (eu l-am tinut 50 pt ca am cuptor electric)

Salata : Se  toaca salata, ceapa rondele cu tot cu foile verzi,rosiile si castravetele (se pot pune si ridichi rosii)apoi se adauga ulei,otet,sare,piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu salata asortata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:34

bun venit printre bucataras,uitasem sa zic

izulika 1

12.04.2010, 10:42

ma bucur ca va place

mihaelar63 1

12.04.2010, 10:57

bine ai venit la ,, bucataras ''
daca stii te rog sa ne transmiti reteta de ciolan de porc afumat cu sos de bere , am mancat cand am fost in Praga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc