Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.
Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.
Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.
Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.
Am pus si rozmarin verde.
Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.
Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.
Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.
Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.
Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.
Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.
Poftă bună!!!!