Piept de pui in bere lemon

de anca_rm in Pui, 20 Sep 2013 | 3703 vizualizari

 

Daca ati observant imi place sa gatesc cu bere sau vin . Vin si azi cu o reteta de pui cu bere lemon.

 

INGREDIENTE

  • o jumate piept de pui
  • 150 ml bere cu lamaie
  • O jumate de ceapa
  • O jumate ardei rosu
  • O jumate lamaie
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in bere lemon:

Feliem pieptul de pui in fasii lungi (de-a lungul ) si de grosimea unui deget si il punem la marinat pentru 1 ora cu sare , piper si zeama de la o jumate de lamaie

In acest timp pregatim ceapa , pe care o curatam si taiem dupa dorinta , la fel si ardeiul .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si ceapa .

Lasam pana cand ceapa se caleste putin  (devine transparenta ) , punem  ardeiul si pieptul de pui.

Lasam pana cand pieptul de pui se albeste pe albele parti si  adaugam berea .Berea cu lamaie fiind dulce se caramelizat usor si  formeaza un soc delicios.

Asteptam  pana scade si daca mai trebuie mai puteti adauga sare si piper dupa gust .

P.S. Berea ajuta la fragezirea carnii .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in bere lemon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:16

anca_rm 1

23.09.2013, 10:39

Rocsi , Alina multumesc

anca_rm 1

23.09.2013, 10:39

Karinna foarte bun este cu mamaliga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de bere neagra