Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 6 Iun 2013 | 18001 vizualizari

 

Poate fi o cina sau un pranz foarte gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 1 rosie mare
  • 4 felii de cascaval penteleu
  • busuioc,sare,piper,ghimbir
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor:

Feliile de pui se condimenteaza si se pun putin la prajit in unt.Se lasa pe fiecare parte iar dupa 5 minute se scot pe o farfurie.

Se aseaza feliile de piept de pui intr-un vas termorezistent sau o tava,se pune cate o felie de rosie,adaugam putina sare deasupra si la final punem feliile de cascaval.(sa nu folositi un cascaval care se topeste imediat).

Se pune putina apa pe fundul vasului si se pune la cuptor pentru circa 15 minute.

Se servesc cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu pulpe de pui