Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 6 Iun 2013 | 18214 vizualizari

 

Poate fi o cina sau un pranz foarte gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 1 rosie mare
  • 4 felii de cascaval penteleu
  • busuioc,sare,piper,ghimbir
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor:

Feliile de pui se condimenteaza si se pun putin la prajit in unt.Se lasa pe fiecare parte iar dupa 5 minute se scot pe o farfurie.

Se aseaza feliile de piept de pui intr-un vas termorezistent sau o tava,se pune cate o felie de rosie,adaugam putina sare deasupra si la final punem feliile de cascaval.(sa nu folositi un cascaval care se topeste imediat).

Se pune putina apa pe fundul vasului si se pune la cuptor pentru circa 15 minute.

Se servesc cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]