Piept de pui cu parmesan

de laylalala in Pui, 4 Iul 2010 | 5745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 100 gr parmesan, razuit fin
  • 4 piepti de pui, fara piele si os
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 400 gr cartofi noi, decojiti
  • 200 gr mazare
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura otet de zmeura
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae
  • sare de mare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu parmesan:

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta crocanta.
Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare, adaugandu-se mazarea in ultimele 10 minute de fierbere a cartofilor.Se scurg legumele apoi se amesteca cu frunze de salata, otetul de zmeura, uleiul de masline cu lamaie si sare de mare, dupa gust.
Pieptul de pui se serveste alaturi de salata pregatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor