Piept de pui cu parmesan

de laylalala in Pui, 4 Iul 2010 | 5594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 100 gr parmesan, razuit fin
  • 4 piepti de pui, fara piele si os
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 400 gr cartofi noi, decojiti
  • 200 gr mazare
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura otet de zmeura
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae
  • sare de mare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu parmesan:

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta crocanta.
Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare, adaugandu-se mazarea in ultimele 10 minute de fierbere a cartofilor.Se scurg legumele apoi se amesteca cu frunze de salata, otetul de zmeura, uleiul de masline cu lamaie si sare de mare, dupa gust.
Pieptul de pui se serveste alaturi de salata pregatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume sote