Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

de ela in Pui, 20 Dec 2011 | 6553 vizualizari

 

mi-a placut atat de mult pieptul de pui(snitel) cu ciuperci ca am spus ca trebuie sa incerc si pieptul de pui la gratar cu ciuperci si cascaval....nu arata nemaipomenit,dar este tare bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui(600gr)
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2):

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie

Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva minute.Adaugam ciupercile si putina apa si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,amestecand si adaugand putina apa daca trebuie,condimentam si saram dupa gust.La sfarsit trebuie sa nu mai aiba zeama.Cu putin inainte sa oprim focul,punem smantana.

Intre timp,taiem pieptul de pui felii mai groase,le saram si le piperam si le prajim pe gratar.

Punem feliile de carne intr-un vas termorezistent,deasupra lor punand ciupercile si apoi cascavalul.Dam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Servim cald cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

ela 1

23.12.2011, 17:04

Giorgia,nu trebuie neaparat gratar,poti sa faci carnea in tigaie obisnuita

Zambareata 1

25.12.2011, 11:01

pai reteta asta seamana cu cealalta care am mai facut-o....

ela 1

26.12.2011, 13:21

Giorgia,seamana pentru ca am pornit de la reteta cealalta,pt ca mi-a placut foarte mult am incercat si cu carne la gratar,nu snitel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300