Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de ralu_ca in Pui, 8 Noi 2014 | 6367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 300 g smantana
  • ulei de masline
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • sare
  • sos iute ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Am spalat si taiat fasii pieptul de pui. Ciupercile le-am spalat, lasandu-le la scurs, apoi le-am tocat grosier. Usturoiul curatat sl-am zdrobit cu un cutit. Intr-o tigaie, am pus la incins putin de ulei masline, apoi cateii de usturoi si am adaugat pieptul de pui. Am lasat sa se rumeneasca bine si am adaugat ciupercile taiate. Am presarat sare si am lasat sa fiarba in zeama de la ciuperci. Intr-un castron, am pus ulei masline, oregano si smantana pe care le-am amestecat dupa care am turnat toata compozitia peste ciuperci, si jumatate de lingurita de sos de ardei iute. Am lasat sa fiarba pana cand zeama a scazut si formandu-se un sos mai gros.

TIPS-URI

1

servita cu muraturi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci si paste