Piept de curcan in sos de ardei si rosii

de Miha in Curcan, 16 Mai 2013 | 6946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 ardei rosii copti
  • 1 ardei iute
  • 1 rosie coapta
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de ardei si rosii:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei. Se pune pieptul taiat cuburi si se caleste, amestecand continuu, pana se albeste carnea. Adaugam rosia coapta, ardeii copti si rosiile in suc propriu. Le-am dat prin blender, pana s-au facut pasta, dar puteti sa le taiati fasii sau cubulete, daca nu deranjeaza mesenii mofturosi. )

Daca mai este necesar se adauga apa, atat cat sa fie carnea acoperita. Se potriveste gustul de sare si piper. Se fierbe la foc mic pana este fiarta carnea si sosul a scazut suficient. Inainte de a fi gata se pune usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste cald, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti