Curcan cu rozmarin la cuptor

de alldaycooking in Curcan, 13 Apr 2011 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • rozmarin
  • cuisoare
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • ciuperci
  • branza de burduf
  • rosii cherry
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu rozmarin la cuptor:

Pulpa de curcan am taiat-o (transversal), bucatile obtinute le-am asezat intr-o tava de yena. Am presarat cateva frunzulite de rozmarin, piper si ulei de masline peste carne. Inainte de a introduce tava in cuptor am adaugat apa (aprox 200 ml) si 5-6 cuisoare. Am lasat carnea in cuptor la 180 grade celsius, acoperita cu un capac.

Cand carnea era deja facuta, am intors fiecare bucata pe cealalta parte, am adaugat ciupercile intregi si am pus din nou in cuptor. La sfarsit am pus rosiile cherry si am verificat cuptorul pana cand rosiile au inceput sa isi schimbe aspectul, moment in care am scos tava din cuptor. Am asezat carnea pe un strat de ceapa verde, iar in fiecare palarie de ciuperca am pus putina branza de burduf. La carne am adaugat putina sare si cateva frunzulite de rozmarin proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in folie la cuptor