Picarela

de delia64 in Muraturi, 5 Feb 2013 | 30212 vizualizari

 

O muratura foarte buna pentru cei carora le place mai picant.

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme ardei gras
  • 2 kilograme ceapa
  • 500 grame ardei iuti
  • 200 mililitri otet
  • 500 mililitri apa
  • 4 linguri zahar tos
  • 4 linguri miere de albina
  • 1 lingurita conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarela:

Se spala legumele ,se taie fideluta .

Intr-un castron se pun legumele ,apa,otetul,zaharul tos , mierea de albina si conservantul.

Se lasa pana a doua zi amestecandu-se din cand in cand.

Se aseaza in borcane si dupa cateva  zile se poate consuma alaturi de fripturi,tocanite .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca nu doriti foarte picant se reduce la jumatate cantitatea de ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

delia64 1

05.02.2013, 22:07

Rocsi

Lau 1

06.02.2013, 10:59

delia64 1

06.02.2013, 12:45

Mersi Daniela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]