Ardei iuti in otet

de Alina26 in Conserve, 10 Oct 2013 | 16706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei iuti rotunzi
  • frunze dafin
  • 1 crenguta de marar uscat
  • 250 ml otet de vin
  • 750 ml apa
  • 1 lg sare mare
  • 1 lg zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Am spalat ardeii si i-am asezat in borcane,impreuna cu frunzele de dafin cate doua in fiecare borcan,si mararul rupt si impartit.

Eu pun o parte otet si 3 parti apa.Deci: am pus cate 1/4 de otet in fiecare borcan si 3/4 apa.Si la 1L de lichid am pus 1 lingura de sare si 1lg de zahar.

Am pus la fiert apa,otetul,sarea si zaharul,pana a inceput sa clocoteasca.Dupa aceea am turnat fierbinte peste ardei,le-am inchis si le-am acoperit cu prosoape,pana s-au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Flori" murate