Peste prin malai

de nadina73 in Peste, 26 Mar 2010 | 4386 vizualizari

 

azi fiind dezlegarea la peste la ortodoxi sa mancat peste

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de macrou proaspat
  • sare, piper
  • faina de malai
  • ulei
  • usturoi 5-6 dinti
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prin malai:

Se curata bine pestele se spala si se condimenteaza cu sare si piper  apoi se lasa la rece -2-3 ore dupa care taie bucati   se da prin faina de malai si se prajeste in ulei

Se servest cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi ...........super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prin malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mariac 1

26.03.2010, 02:33

bun si gustos

nadina73 1

27.03.2010, 11:45

asa e foarte bun,multumesc

danis 1

29.03.2010, 01:27

asa il fac si eu ,foarte gustos si cu mujdei.........foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou