Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se aseaza rosiile intr-un colt al unei tavi pentru cuptor si se introduce tava in cuptor.
Se adauga painea in vasul unui robot de bucatarie si se transforma in pesmet. Se transfera intr-un bol larg.
Se transforma frunzele de busuioc in pasta, cu ajutorul unui mojar. Se adauga usturoiul curata de coaja, sara grunjoasa si mugurii de pin si se transforma in pasta. Se adauga sucul de la 1/2 lamaie, parmezanul ras si 1 lingura de ulei si se amesteca bine.
Se ung bucatile de peste cu pesto si se tavalesc prin pesmet. Se adauga bucatile de peste in tava, impreuna cu lamaia ramasa taiata in sferturi si se lasa 15 minute.
Intre timp, se taie cartofii mai mari in 2 si se fierb in apa sarata 15 minute. Se adauga fasolea si brocolli in cosul unui steamer din bambus si se aseaza pe oala in care fierb cartofii, in ultimele 5 minute. Cu 2 minute inainte de a fi gata cartofii, se adauga in steamer si varza Kale.
Se amesteca otetul balsamic cu 1 lingura de ulei, sare si piper.
Se scurg cartofii, se amesteca cu fasolea, brocolii si varza si se stropesc cu dressingul obtinut anterior.
Se servesc bucatile de peste cu rosiile si lamaia coapte si legume.