Peste pane

de lucy2002 in Peste, 4 Iul 2019 | 4532 vizualizari

 

Acest fel de peste il pregatesc destul de des in varianta asta, deoarece mi se pare a fi cel mai gustos chiar daca nu si cel mai sanatos. Este foarte bun cu mamaliguta si mujdei de usturoi. 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste trunchi de merluciu
  • 50 gr faina alba
  • 50 gr pesmet
  • 100 gr faina de malai
  • condimente pentru peste
  • 3 oua
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Dupa ce s-a dezghetat pestele, l-am verificat si am mai curatat pe ici colo si l-am dat printr-un jet de apa, apoi l-am tamponat cu servetele.

L-am sectionat in doua pe lungime, dupa care l-am trecut prin amestecul de faina alba, faina de malai, pesmet, condimente si la final prin ouale batute cu putina sare piper si l-am pus intr-o tigaie cu ulei ferbinte la prajit. L-am prajit la foc mediu pana a capatat o crusta aurie. Se scoate pe servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu mustar si malai