Peste la cuptor cu orez si ciuperci

de sabiradu in Crap / Caras, 8 Mai 2011 | 10248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata burta peste de cca 1,5 kg
  • 1 lingurita rozmarin Kotanyi
  • piper,sare,
  • patrunjel verde sau uscat
  • 1 borcan ciuperci SunFood
  • 30 -50 g orez
  • 2 linguri seminte floarea soarelui
  •  1/2 lamaie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu orez si ciuperci:

Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper .

Punem ciupercila la calit in putin ulei si orezul separat la fiert .Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.

Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste, intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult.

Punem amestecul de legume peste peste si presaram patrunjel verde

.Dam la cuptor pentru cca 30 minute la foc mic .

Am acoperit tava cu folie de aluminiu sa se innabuse

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta