Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza

de Catalina L in Peste, 15 Iun 2018 | 3258 vizualizari

 

O reteta portugheza, foarte usor de facut.
Sezonul rosiilor frumoase se apropie, il puteti face cu rosii proaspete, eu aveam inca sos de rosii facut de casa - reteta aici.
O reteta pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 ! 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/peste-alb-cu-sos-de-rosii-la-cuptor.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g de fileu de peste alb putin gras
  • 400 g sos de rosii de casa sau 6 rosii proaspete sau 1 conserva de 400 g cu rosii intregi
  • 5 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
  • 10 cl de ulei de masline
  • 5 cl de vin alb
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii.

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Puneti-le peste sosul de rosii. Decorati cu lamele de ardei rosu.

Turnati vinul si uleiul peste peste.

Dati la cuptor timp de 20 minute.

Serviti cu orez natur. Este delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

kytz 1

17.06.2018, 07:19

Îmi place mult peștele gătit așa!

Rocsi 1

18.06.2018, 20:45

Aici ii trimit pe ai mei, ca ei mananca peste!

dantes 1

19.06.2018, 11:36

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor