Pernute cu porumb si brinza

de aziz in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 4247 vizualizari

 

numai bune dimineata inainte de a pleca la scoala......

 

INGREDIENTE

  • o cutie porumb fiert
  • 2 oua
  • un pahar si un sfert faina pentru prajituri care creste singura
  • 1/4 pah lapte
  • 100gr perlute din brinza (cred LaDorna daca i-mi amintesc bine)
  • 100gr brinza de vaca
  • 100gr cascaval ras
  • sare piper
  • putin curcum pentru culoare(jumatate lingurita)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu porumb si brinza:

se amesteca toate ingredientele .se incalzeste uleiul cind sfiriie se pun cu lingura gramajoare din amestec se rumenesc si se scot pe hirtie absorbanta.daca vreti o varianta light (fara ulei,merg la cuptor in forme de cup cake s,sau in toaster).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu porumb si brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si sunca