Tarta cu rosii si branza

de florycyk in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 2812 vizualizari

 

ceva bun si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit
  • o lingurita de unt
  • 125 gr telemea vaca
  • 125 gr cascaval
  • 175 smantana
  • 3 oua
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 1lng faina
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 3- 4 rosioare
  • 4 feliute de mozzarela
  • boia
  • boabe coriandru
  • boabe mustar
  • busuioc pt dcor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si branza:

curatam cartoful de  coaja il spalam in taiem in jumatati si il punem la fiert in apa cu sare

il scurgem si il pasam impreuna cu untul

radem telemeaua si cascavalul 

batem ouale si adaugam branzeturile

peste amestecul de branzeturi se adauga si cartoful pasat smantana si faina

dupa omogenizare se adauga sarea piperul si se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata

taiem rosiile jumaati si ceapa o maruntim 

asezam jumatatile de rosii in centru compozitiiei adaugi feliile de mozzarela presari ceapa maruntita si oregano si boiaua

presaram cu boabe de mustar dupa care crestezi tarta pe margini cu o furculita

o bagam la cuptorul timp de 40 de minute pana se rumeneste 

o ornam cu frunze de busuioc proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sepia a la plancha