Pernute cu cartofi si Mozzarella

de Thalia in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 8089 vizualizari

 

Acest preparat se mananca fierbinte, cat sunt crocante. Puteti folosi orice tip de branza mozzarella sau cu tenta lipicioasa. In loc de parmezan se poate folosi orice tip de cascal care se topeste bine si repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii;
  • 2 oua;
  • 150 gr. mozzarella;
  • 50 gr. parmezan;
  • 150 gr. muschi sau kaiser;
  • 1 ceapa mica;
  • putin patrunjel;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu cartofi si Mozzarella:

Se fierb cartofii in prealabil, incat sa fie ca un piure, se fierb cu coaja dupa care se curata si se paseaza. Adaugam ceapa tocata marunt, mozzarella, muschiul se taie cubulete, parmezanul se da prin razatoare, si verdeata tocata marunt. Se amesteca toate intr-un bol se adauga sare si piper. Adaugam 2 galbenusuri incat totul sa se lege. Albusurile vor fi folosite pentru prajire.

Se fac pernutele, se dau prin faina, apoi prin albusul de ou ramas si apoi prin pesmet dupa care se parjesc in baie de ulei.

Bon Apettit!

TIPS-URI

1

Nu adaugati in compozitie oul intreg cu tot cu albus deoarece compozitia v0a fi prea lichida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu cartofi si Mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi