Perisoare de pui in sos

de gaby_gabytza in Pui, 6 Feb 2014 | 10250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 1 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • sos
  • 2 cepe
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 ceasca bulion
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceasca apa in care au fiert perisoarele
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos:

Perisoarele :intr-un bol amestecam carnea cu oul, orezul spalat si scurs bine de apa. Adaugam cimbru, busuioc, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Punem apa cu sare si o foaie de dafin la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele (care le-am facut dinainte). Lasam sa fiarba la foc mediu pana se ridica la suprafata.

Sosul -tocam ceapa si usturoiul marunt si punem la calit in putin unt topit.Dupa adaugam bulionul, sucul de rosii, apa, foaia de dafin.Condimentam cu sare si piper dupa gust lasam sa fiarba

Intr-o tava unsa cu ulei adaugam perisoarele si deasupra sosul si dam la cuptor cca 30 min. Cand a mai scazut sosul adaugam vinul si lasam sa fiarba pana mai scade si se ingroasa sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

06.02.2014, 16:03

va multumesc tuturor

madi_marin 1

06.02.2014, 19:45

bune tare!

Rocsi 1

06.02.2014, 22:33

Mmm cat de bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu perisoare de pui