Perisoare de curcan cu marar

de Bunica in Curcan, 3 Oct 2009 | 7779 vizualizari

 

Cand bunicesti doi nepoti , mancarea trebuie sa fie diversificata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g.piept de curcan tocat
  • 1 morcov ras pe razatoarea mica
  • 1 radacina de patrunjel rasa
  • 1 ceapa tocata marunt
  • sare, piper, cimbru,
  • marar , o legatura
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • o jumatate lingurita zahar
  • un varf de cutit de nucsoara (dupa gust)
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita pasta de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan cu marar:

Carnea de curcan tocata se amesteca imreuna cu: ceapa, morcovul, rad. de patrunjel si condimentele ( sare, piper, cimbru, 1 lingura de ulei,1 lingurita de pasta de rosii, jumatate legatura de marar tocat marunt).

Se fac perisoare, se dau prin marar si se pun intr-un vas termo rezistent.

Se adauga sosul facut din:2ooml. suc de rosii,2 linguri ulei,sare piper, nucsoara,zahar, otet balsamic si 200g. apa.

Se lasa in cuptor la 200 grade o ora.

Se serveste cu smantana sau iaurt.

TIPS-URI

1

Pentru ca pieptul de curcan nu are grasime se poate pune ulei sau grasime de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Oana 1

04.10.2009, 00:51

Foarte bune!

ramo_cata 1

04.10.2009, 00:56

si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...

Bunica 1

04.10.2009, 07:42

ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan