Perisoare de curcan cu marar

de Bunica in Curcan, 3 Oct 2009 | 7658 vizualizari

COMENTARII (7)

ANCA 1

03.10.2009, 20:37

moaaama, ce misto reteta!! banuiesc ca merge folosita si carne de pui sau vita..si oare o fi ok patrunjek in loc de marar, ca nu-mi place..

rivka 1

03.10.2009, 20:39

vai buni ce faina e mancarea asta ce bine arata, abia am mancat dar as pofti o farfurie de la dumneavoastra mmmmmm
o pun la favorite

Bunica 1

03.10.2009, 21:42

Anca, perisoarele pot fi din orice carne si poate fi pus si patrunjel in loc de marar, daca asa -ti place, dar ai grija sa-l tai foarte , foarte marunt.

Bunica 1

03.10.2009, 21:44

Rivka, ai grija cu atatea pofte!

Oana 1

04.10.2009, 00:51

Foarte bune!

ramo_cata 1

04.10.2009, 00:56

si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...

Bunica 1

04.10.2009, 07:42

ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne de curcan