Penne cu sos gorgonzola

de alilianaa in Penne, 13 Feb 2013 | 7074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper, menta
  • 50 ml vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos gorgonzola:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert al dente, se scot,se strecoara,  se pun sub jet de apa rece si se pun la scurs. 

Sosul: Punem intr-o tigaie 50 g unt. Lasam la topit. Peste acesta punem cuburi de branza gorgonzola. La finalul sosului se pune 50 ml vin alb. Se potriveste de sare, piper, menta. In acest sos adaugam pastele. Amestecam. 

Se servesc calde dar si reci!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

alilianaa 1

14.02.2013, 06:40

Multumesc elucubratiiculinare

Sim0na 1

14.02.2013, 21:03

Tare-mi plac pastele cu branza..

alilianaa 1

14.02.2013, 21:47

Simona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si branza la cuptor