Patratele cu dovlecei si morcov

de Lau in Mancaruri de legume, 24 Oct 2017 | 4790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 120 g branza de vaci
  • 1 ceapa micuta
  • 3 dovlecei mici
  • 1 morcov mare
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei portocaliu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu dovlecei si morcov:

Intr-un bol, amestecam ouale cu faina, praful de copt pana ce se omogenizeaza.

Adaugam dovleceii si morcovii dati prin razatoarea mare, branza, ardeii taiati felii, cuburi, condimente dupa gust.

Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos deasupra.

 

TIPS-URI

1

Dovlecei ii dam prin razatoare, ii adaugam intr-o strecuratoare si presaram sare, lasam 30 min sa se scurga zeama

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu dovlecei si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]