Pateuri cu carne

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 6180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr de carne tocata amestec(vita-porc)
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceapa
  • 200 gr de ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne:

Carnea se pune la calit intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inchis la culoare punem ciupercile si mararul tocat. Mai lasam 5 minute si dam deoparte.

Aluatul il punem pe masa si il mai intindem putin se taie patratele si se umplu cu carnea tocata. Le bagam la cuptor pentru 20 de minute sau pana se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci