Saratele crocante

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina ,
  • 150 gr branza sarata ,
  • 50 gr unt,
  • o lg sare ,
  • 10 gr drojdie ,
  • putina apa calda ,
  • marar tocat marunt ,
  • cascaval ,
  • ou pt uns ,
  • 2 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele crocante:

Pregatim aluatul ptr saratele: Intr-un vas punem faina, sarea, branza data pe razatoare, drojdia dizolvata in putina apa calda, mararul tocat marunt si untul. Amestecam bine pana devine un aluat moale dar nu lipicios, daca mai este nevoie se mai adauga apa sau faina. Lasam la odihnit, acoperit cu folie alimentara aproximativ 30 minute la frigider.

Dupa ce s-a odihnit luam aluatul si il punem pe masa de lucru pe care am dat putina faina. Intindem bine cu sucitorul, nu foarte subtire, dam forme (dupa preferinte)

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam saratelele, ungem cu oul batut amestecat cu 2 lg smantana, razuim cascaval. Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade pentru cca 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi