Pate-uri cu carnati de bere

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 6580 vizualizari

 

Delicioase, in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet carnati de bere
  • 1 pachet foetaj “Linco”
  • 1 ou
  • Seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate-uri cu carnati de bere:

Taiem foetajul in fasii, de latimea carnaciorilor, apoi punem cate o bucata de carnat, rulam atat cat sa-l acoperim, taiem si presam aluatul putin pe margini. Tapetam tava cu hartie de copt si asezam pateurile cu distanta intre ele. Intr-un bol, batem oul si cu o pensula dam peste pate-uri, apoi presaram seminte de in. Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 15-20’. Se servesc calde sau reci, deopotriva. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate-uri cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]