Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2018 | 4290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 1/2 rodie
  • 1/2 cutie de ananas din compot
  • 2 cutii de ton (una in suc propiu si una in ulei)
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica:

 Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul, apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute.

Curățăm rodia și punem semințele la scurs, tocam cubulețe ananasul și de asemenea îl punem la scurs.

Desfacem andivele și oprim frunzele mai frumoase, iar restul le tocăm. Amestecam tonul cu andivele, adăugăm smântâna și omogenizăm compoziția, apoi adăugăm ananasul și semințele de rodie. Potrivim gustul de sare și piper și mai lăsăm compoziția să se scurgă circa 10-15 minute, după care o dăm la frigider.

Inainte de servire umplem frunzele de andive cu salată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana cu telemea