Pate din ficat de pui şi carne de porc

de AndreeaRodica in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 8637 vizualizari

 

Am zis să încerc să pregătesc pate în casă, sigur iese mai bun decât cel din comerț.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui,
  • 1/2 kg piept de porc,
  • 6-7 cepe,
  • 3 morcovi,
  • 50 grame de unt,
  • 50 ml ulei,
  • sare,
  • piper .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui şi carne de porc:

Am pus la undit în ulei amestecat cu unt ceapa tăiată bucăți mari și puțină sare. Apoi am adăugat morcovul tăiat rondele.

După ce s-au muiat puțin am adăugat carnea de porc tăiată bucăți.

După vreo 10 minute am aruncat și ficățeii, iar când aceștia și-au schimbat culoarea am pus 2 pahare cu apă, capacul pe oala Kukta și am lăsat 30 de minute să fiarbă.

A doua zi am băgat mixerul vertical, am pus sare și piper după gust și puțin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui şi carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]