Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5592 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: oua umplute, pate, retete Aperitive / Garnituri
se fierb ouale in apa cu sare
dupa ce s-au racit se curata si se taie in 2 pe lung
se amesteca galbenusurile,margarina,mustarul si pateul se omogenizeaza bine,
se umplu ouale cu compozitia si se orneaza dupa preferinta
de Bucataras 8
de nadea68 1
de Valyvalentyna 1
Lau 1
multumesc pentru aprecieri
adry88 1
bune
alinutzika 1
foarte bune
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:28
la 10:09
la 09:18
ieri la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
heera 1
adinabalerina79 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!