Pate de peste

de Ksenya in Peste, 16 Mar 2018 | 6732 vizualizari

 

 
Un pate usor de preparat, spornic si economic. Ideal pentru gustari -antreuri la mese festive si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou gata preparat (copt, fiert sau prajit)
  • 1 lingura suc de lamaie dupa gust
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 g crema de branza
  • 2 linguri smantana
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust
  • cateva fire ceapa verde pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de peste:

 

Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici se poate jongla cu cantitatile dupa gust

Se amesteca bine compozitia.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se lasa la frigider circa 15 minute, apoi se umplu cu compozitie barcute-coji speciale pentru aperitive, se servesc cu paine prajita sau paine neagra. Se orneaza cu ceapa verde taiata inele sau cu verdeta dupa bunul plac.

TIPS-URI

1

Daca doriti ca pateul sa fie mai fin, puteti da compozitia la blender.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou umplut la cuptor