Paté de surimi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 3295 vizualizari

 

Un paté minunat servit cu toast-uri sau pe paine proaspata care nu poate sa dea gres cand ai musafiri.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de surimi
  • 1 cana maioneza
  • 2 linguri smantana
  • muraturi asortate(castravete, conopida, morcov, arpagic, etc)
  • 3 -4 oua fierte
  • putina ceapa
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paté de surimi:

- Decongelam bastoanele de surimi - le scoatem din ambalajul de plastic si le taiem bucati potrivite. Apoi le bagam la tocatorul robotului. Daca nu aveti, trebuie sa le marunttii fin, bucata cu bucata. 

- Ouale se fierb tari si se tau marunt si ele.

- Tot la tocatorul de la robot maruntim si muraturile scurse bine de zeama.

- A,estecam totul bine si aduagam maioneza (vedeti daca mai e nevoie pentru a iesi o crema nu foarte moale dar legata bine cu maioneza). Punem si smantana grasa si temperam de sare si piper. 

- Servim cu toast-uri sau pur si simplu in forme pentru a se manca cu paine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paté de surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paté de surimi si paté de ton