Aperitiv din cartofi

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi cu coaja rosie mai mici
  • 7 buchetele brocoli
  • 5 felii bacon
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din cartofi:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit se se taie in 2(nu trebuie curatati de coaj).Se pune intr-o tava uleiul si se aseaja cartofii cu partea lata in jos.Din varf se scoate o parte din miez,suficient cat sa poata sa fie asezat brocoli si baconul.Cartoful trebuie sa arate ca un mic pomisor.

Se fierbe putina apa in clocot si se oparesc cateva secunde buchetele de brocoli,inainte de a fi puse in cartof.Se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptorul incins circa 15-20 de minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute festive de branza