Paté de surimi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 3300 vizualizari

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

15.01.2016, 17:09

Lau 1

15.01.2016, 17:18

Bya Ralu 1

15.01.2016, 17:29

trebuie sa fie bun

Bunica 1

15.01.2016, 17:41

De când am văzut ,un reportaj,cum se produce surimi să nu mai aud de el!

simona72 1

15.01.2016, 17:45

Si eu ca si Buni....

CameliaR 1

15.01.2016, 17:49

Nu am mancat nicioadata. Arata bine!

Gherca Daniela 1

15.01.2016, 18:37

MotanLaOale 1

15.01.2016, 19:10

Merisor 1

15.01.2016, 20:27

Ce bun o fi!

cristeena20 1

15.01.2016, 22:58

pai, si sotul meu imi zice ca nu nu is prea grozave, dar nici rele nu is...si ma gandesc ca daca ar fi nocive nu s-ar comercilaiza asa. Eu nuf ac des, dar sa stiti ca sunt foarte bune facute asa, pasta. In mancare- nu imi place

Andra_Constantinescu 1

16.01.2016, 10:07

dantes 1

17.01.2016, 11:06

Interesant!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paté de surimi si paté de ton