Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 21 Iul 2011 | 9937 vizualizari

 

Delicios, rapid si foarte usor de preparat !

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura faina de porumb
  • 2 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita usturoi,  granule
  • Frunze de salvie proaspata
  • Fulgi de ardei iute
  • Sare
  • Piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie peste el si-l saram si piperam. Tocam marunt salvia, o punem intr-un bol si adaugam  faina, usturoiul si fulgii. Le amestecam si tavalim bine pestele prin amestec, astfel incat sa imbrace pestele frumos pe toate partile, apoi il stropim si cu putin ulei de masline.

Punem tigaia la incins cu 1 lingura ulei si prajim pastravul pe ambele parti. Servim imediat, cu felii de rosie si lamaie, alaturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor